High Price Gapping bullish Japanse Candles patroon - Japansecandlespuntnl

Ga naar de inhoud

High Price Gapping bullish Japanse Candles patroon

Patronen (Bullish)

                                   
High Price Gapping (Bullish)
High Price Gapping Bullish
Patroon: Voortzetting
Trend: Bullish
Betrouwbaarheid: Hoog
Frequentie: Laag
Hoe te herkennen:
   
De eerste dag is een lange witte dag.
De tweede dag, derde dag en vierde dag hebben kleine real bodies die in een neerwaarts patroon zitten, echter wel binnen de real body van de eerste dag blijven.
De vijfde dag is een lange witte dag die met een gap boven de slotkoers van de eerste dag uitkomt.

Wat houdt het in:

In een uptrend zien we een lange witte dag ontstaan, gevolgd door drie negatieve dagen die elkaar opvolgen in een dalende trend, maar opmerkelijk genoeg blijven ze binnen de real body van de eerste dag en hebben ze kleine real bodies. Op de vijfde dag pakken de stieren de draad weer fors op en wordt de uptrend weer met kracht ingezet. Na een korte pauze is er weer voldoende vertrouwen opgebouwd en met een sprong omhoog gaat de markt verder. Dit patroon is net iets sterker als de Rising Three Methods waarop het enorm lijkt. Die kracht blijkt dan uit de gap.

Op deze pagina treft u een visie over Japanse Candlestick Analyse aan. Geenszins willen we hiermee een mening als "waar" of onwaar" aangeven. Geen enkele methode is feilloos.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de Beursbox nieuwsbrief treft u vrijwel dagelijkse de meest recente analyses aan.
Contact
Japanse Candles / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud