Low Price Gapping bearish Japans Candles patroon - Japansecandlespuntnl

Ga naar de inhoud

Low Price Gapping bearish Japans Candles patroon

Patronen (Bearish)

                                   
Low Price Gapping (Bearish)
Low Price Gapping Bearish
Patroon: Voortzetting
Trend: Bearish
Betrouwbaarheid: Hoog
Frequentie: Laag
Hoe te herkennen:

De eerste dag is een lange zwarte dag.
De tweede dag, derde dag en vierde dag hebben kleine real bodies die in een opwaarts patroon zitten, echter wel binnen de real body van de eerste dag blijven.
De vijfde dag is een lange zwarte dag die met een gap onder de slotkoers van de eerste dag uitkomt.

Wat houdt het in:

In een downtrend zien we een lange zwarte dag ontstaan, gevolgd door drie positieve dagen die elkaar opvolgen in een stijgende trend, maar opmerkelijk genoeg blijven ze binnen de real body van de eerste dag en hebben ze kleine real bodies. Op de vijfde dag pakken de beren de draad weer fors op en wordt de downtrend weer met kracht ingezet. Na een korte pauze is er weer voldoende vertrouwen opgebouwd en met een sprong omlaag gaat de markt verder. Dit patroon is net iets sterker als de Falling Three Methods waarop het enorm lijkt. Die kracht blijkt dan uit de gap.

Op deze pagina treft u een visie over Japanse Candlestick Analyse aan. Geenszins willen we hiermee een mening als "waar" of onwaar" aangeven. Geen enkele methode is feilloos.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de Beursbox nieuwsbrief treft u vrijwel dagelijkse de meest recente analyses aan.
Contact
Japanse Candles / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud