Tower Top bearish Japans Candles patroon - Japansecandlespuntnl

Ga naar de inhoud

Tower Top bearish Japans Candles patroon

Patronen (Bearish)

                                   
Tower Top (Bearish)
Tower Top Bearish
Patroon: Trendomkeer
Trend: Bearish
Betrouwbaarheid: Hoog
Frequentie: Laag
Hoe te herkennen:

In een stijging zien we de real bodies gaande de stijging kleiner worden en aan de top ontstaat een kleine zwarte dag, gevolgd door een dag waarbij een kleine stijging ten opzichte van de opening ontstaat, maar waarbij de koers sluit onder de openingskoers van de dag eerder. De dag erna een witte candle, maar een sluiting rond de openingskoers van de dag eerder. Daarna is het ineens over en zien we een enorme zwarte candle ontstaan.

Wat houdt het in:

De markt verliest kracht hetgeen zichtbaar is aan steeds kleinere real bodies gevolgd door de top. In de dagen na de top zien we steeds wel intraday enige wil om hoger te sluiten, maar in feite is het achteruit fietsen. Zodra dat duidelijk wordt geven de bulls het op en zien we een enorme duikeling. Het nadeel van dit patroon is het feit dat als je als belegger wacht tot die lange zwarte candle, je in feite erg laat bent. De kunst is het dus dit patroon vroeg te herkennen, bijvoorbeeld aan de kleiner wordende candles.

Op deze pagina treft u een visie over Japanse Candlestick Analyse aan. Geenszins willen we hiermee een mening als "waar" of onwaar" aangeven. Geen enkele methode is feilloos.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de Beursbox nieuwsbrief treft u vrijwel dagelijkse de meest recente analyses aan.
Contact
Japanse Candles / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud